Het concert wordt uitgevoerd door Helen Botman, Peter van Vleuten, Evelyn Kallansee, Karl Adams en Giancarlo Romita.
Het concert wordt uitgevoerd door Helen Botman, Peter van Vleuten, Evelyn Kallansee, Karl Adams en Giancarlo Romita. (Foto: Marjolein Ansink )

Lief Langedijk Concert 2019

LANGEDIJK - Op 23 maart wordt voor de achtste keer het Lief Langedijk Concert gehouden in de Allemanskerk. Thema is Memories.

Het concert wordt uitgevoerd door Helen Botman, Peter van Vleuten, Evelyn Kallansee, Karl Adams en Giancarlo Romita. Zij zingen prachtige popnummers ondersteund door animatievideo's en lichtkunstprojecties van Mieke de Haan en Jan Stigt. Voor de tweede keer is er een cd gemaakt speciaal voor dit concert en die wordt gratis uitgedeeld aan de bezoeker. De toegang is gratis, maar u moet wel een entreekaart hebben. De laatste 20 kaarten worden deze week verdeeld. Wilt u erbij zijn mail dan naar info@lieflangedijk.nl. Let op: er wordt met een wachtlijst gewerkt.

Ook zal deze avond voor de vierde keer de Martin Neesen Prijs worden uitgereikt. De genomineerden zijn in willekeurige volgorde: Wonen Plus Welzijn Langedijk, Sociale Winkel en St. Vrienden van de Sint. De winnaar ontvangt een geldbedrag van 10.000 euro en een prachtige glazen bokaal. Www.lieflangedijk.nl.