Het jaar is omgevlogen bij MiM

NOORD-SCHARWOUDE - Het eerste jaar is omgevlogen bij MiM! In deze kleine boetiek in Noord-Scharwoude vind je de mode waar je anders de hele stad voor moet afstruinen. MiM is DE winkel die begrijpt wat de hedendaagse, drukke vrouw op mode gebied wil. Mix and Match je eigen stijl met de verschillende merken die je vindt bij MiM.

Sinds 14 maart 2018 is de gezellige boetiek MiM in Noord-Scharwoude geopend. Door de zorgvuldig samengestelde collectie en het eerlijke advies van Anna en Lenie, kan MiM zich verheugen op een grote en groeiende vaste klantenkring. Bij MiM word je aangekleed, niet uitgekleed…

Anna vertelt: "Ik ben een mensenmens. Dat ik nu kleding verkoop is min of meer toeval. Het gaat mij niet zozeer om de kleding, het gaat mij vooral om de vrouw, de mens waar ik iets voor mag betekenen. Ik word er zo gelukkig van als ik een vrouw laat stralen doordat zij zich lekker voelt in de kleding die zij aanheeft. Het is altijd weer bijzonder om te zien wat kleding doet. Soms komen dames de kleedkamer uit in een outfit wat op zich prima staat, maar niet zoveel doet. Volgende outfit…. Voltreffer: Bam! Wowfactor, stralende vrouw…. Ik hou ervan!"

Bij twijfel, niet kopen

Als dames twijfelen wordt de koop afgeraden. MiM verkoopt tenslotte geen kleding om in de kast te hangen. Voel je welkom om eens een kijkje te nemen in deze gezellige boetiek. Neem gerust een kledingstuk mee, waar je nog 'iets' mee wilt. MiM helpt je er graag bij. MiM is te vinden in Noord-Scharwoude aan de Dorpsstraat 584 (tegenover de Etos) en op FB: MiM Langedijk.