Marjolein Plak is in Oudkarspel haar salon Skindeep beauty gestart.
Marjolein Plak is in Oudkarspel haar salon Skindeep beauty gestart. (Foto: aangeleverd)

Maak kennis met Skindeep beauty

OUDKARSPEL - Nieuw in Oudkarspel: Skindeep beauty. Eigenares Marjolein Plak: "Skindeep beauty is de plek waar jij je kunt terugtrekken van je hectische leven en je jezelf kunt onderdompelen in de wereld van natuurlijke schoonheid. Een plek waar ik jou meeneem naar de beste versie van jezelf."

Marjolein gebruikt haar kennis van de huid, van de Ayurveda, Chinese medicijnenleer en haar kennis van voeding en hormonen om jouw huid weer in optimale conditie te brengen en te laten stralen. Dit alles in combinatie met verschillende gezichtsmassage technieken. "Schoonheid is een proces, niet een product! Crème's, serums en oliën zijn magische substanties die we op de huid smeren zodat deze weer kan stralen en verjongen, we love it! Maar ondanks wat de schoonheidsindustrie ons graag doet geloven, de sleutel tot een mooie huid zonder huidproblemen is niet de eeuwige zoektocht naar de mirakelcrème in dat potje. Schoonheid gaat dieper dan dat, de huid is een levend orgaan dat jouw gezicht en lichaam beschermd en heeft zowel van binnen als van buiten verzorging nodig. Met de juiste voeding, natuurlijke cosmetica en behandelingen kunnen we onze huid helpen en laten stralen als nooit tevoren."

Boek nu een kennismakingsbehandeling voor € 45,- ipv. € 60,- "Wil je graag op een natuurlijke en gezonde manier jouw huid verbeteren of verjongen, of wil je graag weten wat je kan doen aan jouw huidproblemen zoals acné, eczeem of rosacea? Dan is een Meet & Treat behandeling echt iets voor jou." Boek online www.skindeepbeauty.nl of bel 06-43023381. Skindeep beauty, Dorpsstraat 743, 1724 NL Oudkarspel.