Modeshow bij SARI Fair Fashion

LANGEDIJK - Het Is weer voorbij die mooie zomer, maar de herfst is zo gek nog niet als je de nieuwe collectie ziet van SARI Fair Fashion!

Truien, jurken, mooie tops. Comfortabel, heerlijk warm en zacht, in prachtige kleuren. Sinds kort hebben is een voor ons nieuw merk in de winkel: Tranquillo. Na een eerste voorzichtige kennismaking hebben wij en de vrouwen uit Langedijk en omgeving ontdekt wat een mooi merk dit is. Kleurrijk, met een jonge uitstraling en ook fijn voor je portemonnee. Tranquillo gebruikt biologische katoen en besteedt aandacht aan duurzame productie, gecertificeerd met het GOTS-keurmerk. Dit staat voor een milieubewust en duurzaam productieproces van de kleding, rekening houdend met de lokale werkomstandigheden, de hygiënevoorschriften en een eerlijke betaling in de productiebedrijven. Kom kijken, combineren en passen!
SARI Fair Fashion Langedijk verkoopt kleding van biologisch verantwoorde materialen; mens- en milieuvriendelijk geproduceerd, ook onze spijkerbroeken, van het nieuwe merk MUD Jeans. Shawls in warme en felle kleuren hebben wij volop in ons assortiment. Prachtige handgemaakte sieraden uit Kenya van Kazuri maken je garderobe bijzonder en compleet. Mooie mode met een goed verhaal. Om warm van te worden!

Zaterdag 28 september 13.30 en 15.00 uur. SARI Fair Fashion Langedijk. Dorpsstraat 547 Noord Scharwoude, tel. 0226-320242