Daarnaast worden er in deze hal verschillende spelvormen gedaan als estafettes, tikspelen en nog veel meer.
Daarnaast worden er in deze hal verschillende spelvormen gedaan als estafettes, tikspelen en nog veel meer. (Foto: Pexels Stock)

Spektakel in sporthal Geestmerambacht

LANGEDIJK - Sport Servicepunt Langedijk organiseert op 24 oktober een sportinstuif voor jeugd tot en met 12 jaar. De A hal staat vol springkussens en stormbanen en in de B hal worden handbal en voetbalclinics gegeven door de sportinstructeurs van SSL.

Iedereen kan op elk moment binnen lopen tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Er is een apart kleuter- en peuterplein voor de kleinsten en verder kan iedereen overal klimmen en klauteren. Daarnaast worden er in deze hal verschillende spelvormen gedaan als estafettes, tikspelen en nog veel meer.

Lefetijd

In de B hal worden er handbal en voetbal clinics aangeboden. Om iedereen zo veel mogelijk speelplezier te bieden zijn deze clinics ingedeeld op leeftijd. Een compleet overzicht van deze clinics is te vinden op de site van SSL. Vergeet voor deze clinics je sportkleding en sportschoenen niet mee te nemen.

Horeca

Het personeel van sportcafe Geestmerambacht is aanwezig voor de horeca waardoor men ook terecht kan voor een kopje koffie, thee of limonade. En niet te vergeten voor een feestmenu om een kinderfeestje of een gezellig dagje uit leuk af te sluiten.

Inschrijven

Inschrijvingen voor deze sportieve ochtend gaan via de site sportsl.nl/sportinstuif of aan de deur. De kosten voor deze sportieve ochtend zijn € 4,- per persoon. Let op, vol is vol.