De Atlas vlinder
De Atlas vlinder (Foto: aangeleverd)

Ontmoet de grootste vlinder ter wereld

WAARLAND - Kom oog in oog met de grootste vlinder ter wereld in vlindertuin Vlindorado: de Atlas vlinder. Een sensationele vlinder waarvan de uiteinden van de voorvleugels op een slangenkop lijken.

Niet alleen de Atlas vlinder maakt een bezoek aan Vlindorado de moeite waard. Bewonder ook de andere prachtig gekleurde vlinders, vogels en exotische bloemen die je een idee geven van de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. Of wat denk je ervan om over 'water te lopen' via het nieuwe stapstenen pad in een van de vijvers. Best spannend! Ook is er een grote inloop volière met prachtige tropische vogels waar je heerlijk doorheen kunt wandelen en van dichtbij de vogels kunt bewonderen. Bij binnenkomst krijg je een kaart met foto's van vele vlinders en vogels en kun je zelf naar ze op zoek in de 'tropen'. Er is ook een gratis speurtocht. Hierdoor is het bezoek aan de vlinder- en vogeltuin niet alleen een leuke, maar ook een leerzame ervaring. Als je geluk hebt kan je zelfs een vlinder geboren zien worden in de 'poppenkast'. Voor jong en oud een leuk idee!

Openingstijden

Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 11.00 tot17.00 uur. Smeetsweg 12, Waarland, vlindorado.nl.