Kaasboer Bertus draagt het kaasmes over aan Stephan Deen.
Kaasboer Bertus draagt het kaasmes over aan Stephan Deen. (Foto: aangeleverd)

Bertus draagt kaasmes over aan Stephan Deen

LANGEDIJK - Kaasboer Bertus heeft besloten zijn oude beroep weer op te gaan pakken. Per 1 maart zal de winkel worden voortgezet door Stephan Deen en zijn team van 'van Streek kaas & delicatessen'.

'van Streek', al gevestigd in Heerhugowaard, heeft de heerlijke Stompetoren kazen al in het assortiment, dus u kunt gewoon uw vertrouwde kaas blijven kopen in Broek op Langedijk. Stephan ziet deze nieuwe stap als een unieke kans en mooie uitdaging. Samen met zijn team heeft hij er enorm veel zin in om ook in deze tweede vestiging van zijn bedrijf alles op alles te zetten om de klant van dienst te zijn en te verwennen met de lekkerste kazen, noten, wijnen, bieren en delicatessen. De kennis en ervaring die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan met het verkopen van delicatessen en buitenlandse kaas zal hij meenemen naar de nieuwe winkel. Ook dat is fijn voor u want het assortiment met lekkere dingen zal voor u worden uitgebreid. Zo zal het mogelijk worden om een ruimer aanbod buitenlandse kazen te verkrijgen maar ook kunt u complete borrelplanken bestellen voor u partijen. Stephan is wel van mening dat beide winkels hun eigen identiteit hebben dus zal het assortiment per winkel wat kunnen verschillen om zo beter aan te kunnen sluiten bij de wensen van de klanten in beide filialen.

U wordt door het team van 'van Streek' dan ook uitgenodigd in de nieuwe winkel U kunt dan meteen profiteren van diverse leuke en vooral lekkere openingsaanbiedingen.