Het team van Glas Autobedrijf staat graag klaar voor de klant.
Het team van Glas Autobedrijf staat graag klaar voor de klant. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe Opel Corsa bij Glas

HOOGWOUD - Glas Autobedrijf is al sinds 1949 actief als allround garagebedrijf voor de hele regio.

Showroom met occasions

Als erkend Opel reparateur heeft Glas Autobedrijf allerlei Opel-modellen in de showroom staan. De klant heeft altijd een ruime keus aan occasions, in allerlei soorten, maten en merken. Wie zijn favoriete auto er niet tussen vindt, geen probleem, het bedrijf gaat op zoek naar het gewenste voertuig voor haar klanten.

Reparaties

Een team technische mannen staat klaar om de benodigde reparaties en onderhoud uit te voeren. Busje of auto, elk merk of type: Een klant kan altijd terecht bij Glas Autobedrijf! Ook voor nieuwe banden, APK en overige services.

Bij elke Opel die in onderhoud komt wordt de gratis Opel pechservice verstrekt, voor heel Europa tegen een kleine vergoeding. Voor de overige merken is er ook desgewenst een Pechservice.

Opel Corsa

Kom eens langs en bekijk de nieuwste Opel Corsa. Het design van deze auto valt goed in de smaak bij de klanten. De wagen heeft geweldige rijeigenschappen en geavanceerde technieken. Het interieur is met hoogwaardige materialen afgewerkt. Een heel betaalbare auto die een veilig gevoel geeft, met veel digitale snufjes. De auto is ook als elektrische versie te bestellen.

'Zakelijke auto van het Jaar'

Auto voor iedereen

De zesde generatie van de Opel Corsa is dé auto voor iedereen. De nieuwe compacte bestseller verschijnt voor het eerst ook als Corsa-e met een batterij-elektrische aandrijflijn. Ook zijn voor liefhebbers de versies met geavanceerde, zuinige en dynamische verbrandingsmotoren verkrijgbaar.

Zakelijke auto van het jaar

De nieuwe Corsa is door de lezers van het Duitse automagazine Auto Bild verkozen tot 'Zakelijke auto van het Jaar' in de compacte klasse. En hij is ook een grote kanshebber voor de onderscheiding AUTOBEST 'Best Buy Car of Europe' 2020, die binnenkort wordt toegekend. Kom de auto met eigen ogen van dichtbij bekijken of proefrijden.

Meer weten over deze auto, de diverse occasions of reparaties? Bel Glas Autobedrijf 0229-584000 of kijk op www.glasautobedrijf.nl.