Hij komt, hij komt... De nieuwe Renault Captur.
Hij komt, hij komt... De nieuwe Renault Captur. (Foto: Yannick Brossard)

Nieuwe Captur bij Stokman Alkmaar

ALKMAAR – De Renault Captur is met anderhalf miljoen verkochte exemplaren uitgegroeid tot de bestverkochte compacte SUV in zijn klasse. De volledig nieuwe generatie heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en oogt atletischer en dynamischer. Daarbij is de Captur net zo veelzijdig als ooit, terwijl in het interieur een revolutie ten aanzien van technologie en kwaliteit heeft plaatsgevonden. Veel voorzieningen zijn normaliter alleen te vinden in duurdere modellen. De prijzen beginnen bij € 21.590,-.

Vrijdagavond 29 november is de Nieuwe Captur voor het eerst te bewonderen bij Stokman Alkmaar. Tijdens Black Friday is Stokman aan de Wolvenkoog in Alkmaar daarom extra geopend van 18.00 tot 21.00 uur. Voor de snelle beslissers heeft Stokman die dag een extra inruilvoordeel.

Drie motoren

Het model is vanaf de verkoopstart leverbaar met keuze uit drie motorvarianten, te beginnen met de TCe 100. Deze benzinemotor levert een vermogen van 74 kW (101 pk) en is altijd gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Daarnaast wordt de TCe 100-motor begin 2020 ook leverbaar als Bi-Fuel variant die rijdt op LPG en benzine.

Kracht en verfijning

Voor meer kracht en verfijning is er de TCe 130 GPF met een vermogen van 96 kW (131 pk). Deze benzinemotor is naar wens te combineren met een handgeschakelde versnellingsbak of automatische EDC-transmissie. De derde motorvariant wordt gevormd door de TCe 155 EDC GPF. Deze is met een vermogen van 133 kW (154 pk) de krachtigste in het aanbod en standaard gekoppeld aan een automatische EDC-transmissie.

Kijk voor meer informatie op www.stokman.nl.