Kaasfonduen op 5 december?
Kaasfonduen op 5 december? (Foto: Archief)

Smakelijke feestdagen met 't Verswaard

Advertorial

HEERHUGOWAARD - Met de kwaliteit en het gemak van 't Verswaard wordt december een feestje. Er is veel meer dan de standaard chocoladeletter op 5 december, wat dacht je van een smulsalade-, vissalade-, vlees-, banket of kaasletter? Ja echt, ze zijn allemaal bij 't Verswaard verkrijgbaar. Ook de bekende speculaas- of taaipoppen hebben nieuwe variaties Piet en Sint van kaas

'Bij genieten hoort lekker eten en dat hebben wij in huis'

Wil je gaan gourmetten met vis of vlees? Gezellig Kaasfonduen of aan de soep? Koud of warm buffet of wil je een borrelplank? De vijf ondernemers van 't Verswaard regelen het voor jou!

"Van tevoren kun je een bestellijst invullen en inleveren voor de sint en voor kerst. Wij kunnen samen met je doorspreken wat de speciale wensen zijn, alles is mogelijk als je het op tijd doorgeeft. Als specialist kunnen we bijna aan alles komen of we weten een goed alternatief. Altijd vers en van de hoogste kwaliteit. Het mooie van 't Verswaard is dat we samenwerken onder één dak en zo kunnen we regelen dat je compleet verzorgd alles in huis hebt.

December is de maand om samen met vrienden en familie te genieten. Bij genieten hoort lekker eten en dat hebben wij in huis, dus kom snel langs. Wij wensen iedereen smakelijke en gezellige feestdagen."