Afbeelding
(Logo: aangeleverd)

Jan Sprenkeling Square wint kraker

HEERHUGOWAARD - Jan Sprenkeling Square is momenteel in grootse vorm. Ook het topduel om de tweede plaats in de 123Borstels.nl-Cup tegen Tips Thailand werd overtuigend gewonnen: 4-1.

Debestevergelijkingssites.nl leek lang te gaan stunten tegen Energy Trust, maar dankzij Furkan Kebabci (vier treffers) eindigde de wedstrijd toch in een 5-2 overwinning voor de koploper. Het degradatieduel tussen Vakantiehuis Thandiwe en Renses Automobielbedrijven eindigde in 6-2. Jos Kamp Assurantiƫn haalde de dubbele cijfers tegen Van Dijk Borstelwerken.nl: 10-3. Damclub SNA begon voortvarend tegen het sterke Beemsterboer maar ging in de spannende slotfse toch met 5-2 de boot in. Mounir Fakiri scoorde vier keer en staat nu met zestien treffers bovenaan in de topscorerslijst. Zonneveld Elektro boekte een benauwde 6-5 overwinning op Horizon Transport & Koeriersdiensten.

Rodi Media-Cup

Gofilex blijft de te kloppen ploeg in de Rodi Media-Cup; ook tegen Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond werd gewonnen: 6-2. Nummer twee Banosol was met 6-1 te sterk voor 4FUN. AKD Adviesgroep deelde na een spannende wedstrijd een gevoelige tik uit aan Dicks Vage Kennissen: 5-4. TOP blijft dankzij een 4-2 overwinning op ERP360/Vobit in de slipstream van de top drie. Harm & Es Woningstoffering boekte een simpele zege op CDV Holding Heerhugowaard: 7-1. Mors Grondverzet en De Heertjes/Albinotrouwringen 3 kwamen in veertig minuten zaalvoetbal niet tot scoren.