Concert in Dionysiuskerk

HEERHUGOWAARD - In de Dionysiuskerk wordt zondag 17 maart een uniek lenteconcert gehouden. Vanaf 15.00 uur bezorgen Koor Spirit, De Geestmerzangers, Ronald Willemsen en Arie Horst de aanwezigen een onvergetelijke middag.

Het koor Spirit, dat zijn thuisbasis heeft in de Dionysiuskerk, geeft met eigentijdse liederen de middag sfeer. Het koor bestaat uit twintig personen en staat onder leiding van Sandra Blokdijk. Aan de piano zit Nicole Blokdijk. De Geestmerzangers uit Broek op Langedijk is een prachtige interkerkelijke mannenzanggroep onder leiding van Kees Balder. Arie Horst is een bekende pianist/organist. Hij begeleidt de Geestmerzangers en de samenzang. Het is de bedoeling dat ook het publiek lekker mee gaat zingen.

Ronald Willemsen

Om de middag compleet te maken, maakt ook de bariton Ronald Willemsen zijn opwachting. Ronald heeft al eerder aan een zangavond in de Dionysiuskerk meegedaan en maakte toen een onuitwisbare indruk. Met zijn geweldige verschijning en stem zal hij velen in beroering brengen.

De middag begint om 15.00 uur en duurt ongeveer een uur, de kerk is open vanaf 14.30 uur. Toegang is gratis; om de kosten te dekken wordt een deurcollecte gehouden.