Bij het jubilerende RataPlan zijn mooie kringloopkoopjes te vinden.
Bij het jubilerende RataPlan zijn mooie kringloopkoopjes te vinden. (Foto: CLAUDIA OTTEN)

Kringloopwinkel RataPlan viert feest

HEERHUGOWAARD – RataPlan Heerhugowaard bestaat 12,5 jaar en dat wordt gevierd. Zaterdag 16 maart wordt tijdens de jubileumviering flink uitgepakt met een rad van fortuin, live muziek, gratis ijs en meer. Kringloopwinkelen is nog nooit zó leuk geweest!

In september 2006 opende de vestiging Heerhugowaard haar deuren. De winkel was de eerste uitbreiding van RataPlan buiten de grenzen van het Helderse.

Gezellige sfeer

In deze ruime, overzichtelijke vestiging heerst een gezellige sfeer en zijn mooie kringloopkoopjes te vinden. Van meubels en kleingoed tot kleding en servies. Tijdens de viering van het koperen jubileum wordt er extra uitgepakt, waardoor het kringloopwinkelen nóg leuker is dan normaal, dus kom vooral langs!

Jubileumfeestje

Het personeel van RataPlan Heerhugowaard kijkt erg uit naar het 12,5 jarig bestaan en is druk bezig met de voorbereidingen. Zij zullen de versiering van de winkel verzorgen, maar ook de traktaties. Bezoekers worden gedurende hun kringloopavontuur namelijk getrakteerd op gratis hapjes en sapjes, Italiaans schepijs en suikerspin. Ook bij de kassa staat de bezoeker iets leuks te wachten.

Mooie korting

Met een draai aan het rad van fortuin kan elke betalende klant een mooie korting krijgen op zijn aankoop. Als klap op de vuurpijl is er live muziek door coverband Mits & Del Prado. Iedereen is van harte uitgenodigd om het jubileum te komen vieren!

RataPlan is te vinden aan de Marconistraat 16 in Heerhugowaard. Kijk ook eens op www.rataplan.nl