WPW zoekt vrijwilligers

HEERHUGOWAARD - Wonen Plus Welzijn Heerhugowaard is op zoek naar vrijwilligers voor het servicepunt, met name voor de maandagochtend van 09.00 tot 12.00 uur.

Wonen Plus Welzijn helpt ouderen en mensen in een kwetsbare situatie langer zelfstandig thuis te wonen. Dit doen zij door middel van het verlenen van praktische diensten. Abonnees kunnen contact opnemen met het servicepunt om een praktische dienst aan te vragen. Denk hierbij aan vervoer naar ziekenhuis, een tuinklus of een klusje in huis. Als vrijwilliger van het service punt zoek je een vrijwilliger die praktische dienstverlening uit kan voeren. Als vrijwilliger van het servicepunt vragen we de volgende competenties: Ervaring met het omgaan met de computer. Outlook, Word en Excel, Goed in contact en omgaan met mensen, Ervaring met het opnemen van de telefoon en uitvragen van de hulpvraag en Samen kunnen werken met andere (vrijwillige) collega's.

Aanmelden

Enthousiast geworden na het lezen van deze oproep? Wie graag deel wil uitmaken van de inspirerende groep vrijwilligers binnen Wonen Plus Welzijn Heerhugowaard, kan een korte motivatie met naam, adres en telefoonnummer sturen naar heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl. Of vraag meer informatie via 072-5717170 (bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur).