Pastor Paul biedt het eerste exemplaar van zijn boek aan de minister-president van Aruba, mevrouw Evelyn Wever-Croes, aan.
Pastor Paul biedt het eerste exemplaar van zijn boek aan de minister-president van Aruba, mevrouw Evelyn Wever-Croes, aan. (Foto: Aangeleverd)

Presentatie nieuw boek pastor Paul Vlaar

HEERHUGOWAARD - Pastor Paul Vlaar gaat zondag 8 september om 10.00 uur voor in de Parochiekerk van de Heilige Familie in Heerhugowaard 't Kruis. Na afloop van de viering is achter in de kerk gelegenheid om een kopje thee of koffie te drinken. Tevens is het nieuwe boek van Paul Vlaar voor € 9,95 te koop.

Opbrengst van verkoop bestemd voor arme jeugd Aruba

Dit voorjaar kwam het nieuwe boek van Vlaar, 'Tel je zegeningen', uit. Het omvat veertig verhalen over zijn leven en werk als aalmoezenier op Aruba. Verhalen waarin naast humor ook steeds een bemoedigende boodschap doorklinkt. Ieder verhaal loopt uit op een korte zegen-spreuk. Het boel is ook verkrijgbaar bij Copy Power in Obdam en online te bestellen via www.ocheda.nl/pastorpaulvlaar.

San Nicolas

De opbrengst van het boek is voor de Stichting 'Vrienden van het Sportcentrum San Nicolas'. In deze stad en haar directe omgeving woont het minder welvarende deel van Aruba. Onder hen zijn veel kinderen en jongeren. Velen van hen hebben na schooltijd niets te doen. Ze zitten thuis of hangen rond op straat. De stichting 'Vrienden van het Sportcentrum San Nicolas' wil het Sportcentrum ondersteunen bij haar inzet voor de jeugd. Met extra budget kan het Sportcentrum meer kansarme jongeren met sport in contact brengen en hen zinvolle naschoolse activiteiten aanbieden.