De winnaars van het zwembad zijn blij met hun prijs.
De winnaars van het zwembad zijn blij met hun prijs. (Foto: Aangeleverd)

Tesselaar Makelaardij trakteert

HEERHUGOWAARD - Het derde jaar staat in de boeken en er kan wederom worden teruggekeken op een succesvol jaar met vele tevreden klanten voor team Tesselaar.

Jim Tesselaar is dan ook niet voor niets uitgeroepen voor het vijfde jaar op rij tot de Beste Makelaar van Heerhugowaard. In 2018 met het prachtige rapportcijfer van een 9,7! Om dit te vieren startte Tesselaar Makelaardij met hun inmiddels jaarlijks terugkerend Rad van Fortuin. De gelukkige winnaars zijn naar huis gegaan met een mooie prijs, zoals een tablet, een cadeaubon van Multimate Kamp, een tuinset of een weekendje weg.

Iedereen die speelt met de gedachte om te gaan verhuizen, kan een afspraak maken voor een gratis waardebepaling. Misschien ook leuk om te weten: bij Tesselaar Makelaardij betaalt men géén opstartkosten, géén intrekkingskosten en wordt alles achteraf via de notaris verrekend.

Bel voor het maken van een gratis waardebepaling naar 072-3033000 of mail naar info@tesselaarmakelaardij.nl of kom langs op kantoor aan de Bickerstraat 47 in Heerhugowaard. Meer weten? Kijk op www.widbm.nl of www.tesselaarmakelaardij.nl.