De formatie Alle Tijd weet wel hoe er een feestje gebouwd moet worden.
De formatie Alle Tijd weet wel hoe er een feestje gebouwd moet worden. (Foto: Aangeleverd)

Gratis openluchtconcert Obdam

OBDAM - Muzieklust organiseert zondag 30 juni van 13.30 tot 18.00 uur een gratis toegankelijk optreden op de parkeerplaats van de Dekamarkt aan de Handelskade in Obdam. Kom kijken en luisteren naar talent uit de regio!

Dit jaar verzorgt de formatie Alle Tijd de muziek; dit is een zesmans-coverband uit Alkmaar met maar één doel: een feestje bouwen op en voor het podium. Het motto van de band is niet voor niets: Alle Tijd voor elk feest. Het repertoire bestaat uit covers van dansbare (neder)pop, classic rock en sweet soul music. Nummers die soms gespeeld worden zoals ze horen, maar ook steeds vaker met een eigen, aanstekelijk AlleTijd-sausje.

Saamhorigheid

Muzieklust organiseert dit gratis optreden om te laten zien welke talenten ze in huis heeft. Muziek maken en luisteren is goed voor de geest. Niet alleen luisteren maar ook ontmoeten. Een feestje maken voor jong en oud. De entree is gratis. Kom langs en laat je verrassen door de aanwezige talenten. Saamhorigheid is ook een belangrijk doel. Met elkaar iets moois neerzetten; voor en door Obdammers. Met als aanstekelijk motto: houd het levendig en geef vooral swing aan het leven. Het belooft een mooie middag te worden met voor jong en oud vertier.

Sponsors

Dit evenement wordt gesponsord door diverse bedrijven. Hoofdsponsors zijn UP Traplift, Aannemersbedrijf Obdam BV, Klaver Giant Groep, Schilderwerken De Boer Obdam, Administratiekantoor R.A. Schipper, Loonbedrijf Blankendaal en Van 't Riet De-Makelaar. Muzieklust is hen allen zeer dankbaar voor alle steun.