Het team van kampioen Autobedrijf John Visser haalde opnieuw dubbele cijfers.
Het team van kampioen Autobedrijf John Visser haalde opnieuw dubbele cijfers. (Foto: Aangeleverd)

Uniek record voor Rico Vlaar

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup heeft Fietsvoordeelshop.nl de titel voor het grijpen, na winst in de topper tegen SMP/De Verse Kippen: 4-2. De eerste achtervolger is Café Muizenvreugd, dat in de laatste tien minuten wegliep bij Schildersbedrijf Mol: 6-1.

Reyez! kende weinig moeite met Kieskeurig: 8-1. De A2-Cup werd een prooi voor VHC Jongens BV, dat De Heertjes/Albinotrouwringen 1 in een doelpuntrijk duel met 5-7 versloeg. Chelsea hield NVDB op 3-3. In de Rodi Media-Cup won kampioen De Praktijk met 5-3 van Esdégé-Reigersdaal. Dicks Vage Kennissen nam de tweede plaats over van Esdégé na een 2-3 overwinning op Gofilex. AKD Adviesgroep noteerde een 7-0 overwinning op Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. In de D2-Cup schoof eindwinnaar Banosol Harm & Es Woningstoffering eenvoudig met 10-3 opzij. ERP360/Vobit was met 6-0 te sterk voor De Heertjes/Albinotrouwringen 3. Het duel tussen Mors Grondverzet en CDV Holding Heerhugowaard werd pas in de slotfase beslist: 2-3.

Door een verrassende 4-1 overwinning op Damclub SNA deed Renses Automobielbedrijven onderin in de 123Borstels.nl cup goede zaken. De Heertjes 4 had niets in te brengen tegen kampioen Autobedrijf John Visser: 11-0. Tips Thailand haalde flink uit tegen Smaak Enzo (13-0), dat zo goed als zeker degradeert. Rico Vlaar zorgde voor een uniek record door twee keer een officiële hattrick te scoren, beiden in drie minuten! Used Products Heerhugowaard won met 5-0 van Van Dijk Borstelwerken.nl. Jan Sprenkeling Square kwam met de schrik vrij tegen Zonneveld Elektro: 5-4. Horizon Transport & Koeriersdiensten ging met maar liefst 9-2 onderuit tegen Jos Kamp Assurantiën.