Afbeelding
Logo: Aangeleverd

Einde aan winstreeks Gofilex

HEERHUGOWAARD - Na acht overwinningen in de Rodi Media-cup heeft Gofilex op speeldag negen voor het eerst puntverlies geleden. Tegen de nummer twee Banosol gaf het een 4-2 voorsprong uit handen en moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt: 4-4.

AKD Adviesgroep profiteerde van het gelijkspel en is na de overwinning op Glazenwassers- en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. (5-0) de top twee tot op twee punten genaderd. Dicks Vage Kennissen deed goede zaken met een 4-0 overwinning op ERP360/Vobit. De Heertjes/Albinotrouwringen 3 versloeg 4FUN met 3-1. Mors Grondverzet behaalde de derde overwinning van het seizoen - het werd 5-2 tegen Harm & Es Woningstoffering - en heeft zo de aansluiting gevonden met de brede middenmoot.

Bekertoernooi

Vrijdag 27 december strijden de periodekampioenen van de C-en D-poule van het afgelopen seizoen om de Arie de Boerbokaal, vernoemd naar het in 1995 overleden erelid Arie de Boer, de eerste official. Die vrijdag wordt ook gestreden om de Supercup; hierin gaan de kampioen van de A-poule en de bekerwinnaar van het afgelopen seizoen de strijd met elkaar aan. Zaterdag 28 december strijden de periodekampioenen van de A- en B-poule van vorig seizoen om de Harry Meiboombokaal, vernoemd naar erelid en official-coördinator Harry Meiboom die in 1998 overleed.

Het programma staat op www.recreatievoetbal.nl.