Geniet van heerlijke zelfgemaakte gerechten tijdens het cultureel feest in De Hoeksteen.
Geniet van heerlijke zelfgemaakte gerechten tijdens het cultureel feest in De Hoeksteen. (Foto: Aangeleverd)

Buurthuis De Hoeksteen

HEERHUGOWAARD - In samenwerking met Vluchtelingenwerk Heerhugowaard organiseert Buurthuis De Hoeksteen zaterdag 8 juni van 11.00 tot ongeveer 14.00 uur het evenement 'Time for You'.

Op deze kleurrijke middag kunnen verschillende culturen elkaar ontmoeten en beter leren kennen. Jong en oud is welkom om samen te praten, naar muziek te luisteren, te dansen en te eten van heerlijke zelfgemaakte gerechten. Toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage om in de toekomst activiteiten te organiseren mag worden gedaan. Aanmelden kan via tdasilva@vluchtelingenwerk.nl.

Woensdag 12 juni vindt de Nationale Buitenspeeldag plaats. Dit jaar is Buurthuis De Hoeksteen aan de Amatist 13 de locatie waar tussen 14.00 en 16.00 uur alle kinderen vanaf vier jaar gratis mogen spelen. Er is een springkussen en er kunnen balspelen gedaan worden. De kinderen mogen zich laten schminken, stoepkrijten en nog veel meer. Uiteraard is er ook limonade met wat lekkers. Kaarten kunnen vanaf de eerste week van juni of op de middag zelf gratis worden afgehaald. (Groot)ouders of buurtgenoten die een handje willen helpen kunnen zich van tevoren aanmelden via info@buurthuisdehoeksteen.nl.