Binnenkijken bij DOV

HEERHUGOWAARD - In het kader van het vijftigjarig bestaan van tafeltennisvereniging DOV (Door Oefening Vaardig) wordt zondag 2 juni een buurtdag/ inloopdag georganiseerd. Deze dag is bedoeld om de buurt, waar het tafeltenniscentrum van DOV is gevestigd - Zuidwijk en Huygenhoek 1 en 2 - meer te betrekken bij DOV.

In bovengenoemde wijken zijn flyers rondgebracht, om de inwoners uit te nodigen om nader kennis te komen maken met DOV. Natuurlijk zijn ook de andere inwoners van Heerhugowaard en omringende plaatsen van harte welkom op deze buurtdag, om kennis te maken met de tafeltennissport. Op deze kennismakingsdag worden tussen 13.00 en 17.00 uur demonstraties en shows gegeven door topspelers van DOV en MJ Tafeltennis Events. Zij laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van deze mooie sport.

Alle aanwezigen worden in het kader van het jubileum getrakteerd op een gratis kop koffie of thee met een versnaperingen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn, AC Op 't Landplantsoen en Stichting NUT Heerhugowaard. DOV is trots op zijn locatie en wil dit graag met Heerhugowaard delen.