Afbeelding
(Foto: )

71ste hardloopronde van Tuitjenhorn

Tuitjenhorn - Zaterdagavond 6 juli wordt voor de 71e maal de stratenloop van Tuitjenhorn georganiseerd.

Het is de oudste hardloopronde van NoordHolland. Dit jaar is onze stratenloop wederom niet op de gebruikelijke tweede zaterdag van augustus, omdat dat midden in de schoolvakanties valt maar op 6 juli, één week voor de start van de schoolvakanties in de Noordelijke helft van Nederland. Wederom dit jaar een 5 kilometer trimloop en een 10 kilometer Wedstrijd/trimloop. De 10 kilometer Wedstrijdloop wordt gesponsord door de Rabonbank onder de naam Rabo olden One. Voor de senioren zijn er op de 10 kilometer leuke geldprijzen te verdienen.

Voor de jeugd zijn er fraaie bekers. Daarnaast dit jaar aan het slot wederom een junioren-senioren-estafette van vier kleine rondes voor bedrijven/straten/clubs/vrienden et cetera. We hopen hierbij op een grote deelname.

Jeugdgroep

Om 17.00 uur start de eerste jeugdgroep. Voor de andere starttijden, zie bijgaande flyer. Een ieder kan alvast gaan trainen om op 6 juli de loop tot een goed einde te brengen. Er zijn inmiddels contacten gelegd met de loopgroep TeamDistanceRunners en andere snelle regionale lopers en loopsters om een aantal zeer snelle mensen naar Tuitjenhorn te halen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking voor de volwassenen is na afloop in Café de Vriendschap waar na afloop wordt doorgefeest met o.a. zanger Tim Duinmaijer. Alle omwonenden rond het parcours wordt bij deze gevraagd om van 16.30 tot 21.30 uur het hardloopparcours autovrij te houden. Meer informatie is terug te vinden op www.hollandia-t.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding