Weekendje slapen in een pipowagen? Doe dan mee met de ludieke actie van Van 't Riet De-Makelaar.
Weekendje slapen in een pipowagen? Doe dan mee met de ludieke actie van Van 't Riet De-Makelaar. (Foto: Aangeleverd)

Win een weekendje slapen in een pipowagen

Advertorial

HEERHUGOWAARD - Een weekendje slapen in een pipowagen? Misschien word jij wel de gelukkige winnaar! Bij Van 't Riet De-Makelaar aan de Gildestraat in Heerhugowaard staat deze week een pipowagen op het terrein.

U kunt namelijk meedoen met een ludieke actie van het makelaarskantoor en kans maken op een weekendje slapen in een pipowagen in Julianadorp! Kunt u even uitproberen hoe het is om kleiner te gaan wonen. Kijk voor meer informatie op www.vanhetrietmakelaars.nl/pipowagen.

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning dan heeft u vast al ondervonden dat dit niet makkelijk is. In de huidige woningmarkt worden veel huizen snel verkocht. Onder die druk moet u dus snel een beslissing nemen. Denkt u dan aan de staat van het onderhoud en de eventuele extra kosten om dat te herstellen? Denkt u ook aan de gemeentelijke beperkingen; de juridische aspecten; de bodemkwaliteit en erfdienstbaarheden et cetera? Of wilt u in uw enthousiasme eigenlijk alleen maar zo snel mogelijk bieden en het liefst een beetje hoger zodat de kansen wellicht groter zijn? Aankoopbegeleiding van Van 't Riet De-Makelaar kan dan het verschil maken en u duizenden euro's, tijd en problemen besparen. Met zijn deskundigheid, ervaring en marktkennis kan de aankoopmakelaar adviseren in het woningaanbod en de te volgen onderhandelingsstrategie om uw droomhuis te kunnen kopen. Zo kunt u sneller beslissen en weet u zeker dat het een goed doordachte en verantwoorde beslissing is.

Of u nu kleiner wilt wonen of juist groter, Van 't Riet De-Makelaar helpt u graag verder. Van 't Riet De-Makelaar, Gildestraat 1 in Heerhugowaard. Info via 072-5766366, makelaars@vanhetriet.nl en www.vanhetriet.nl.