Cursussen in De Geist

SINT PANCRAS - Dorpshuis De Geist gaat weer starten met computercursussen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de cursus Windows 10 basis (acht lessen), tablet systeem Android (vijf lessen), tablet Apple (iPad) basis (vijf lessen) en een workshop Whatsapp en Mappen en Bestanden (één les).

De cursus Android basis is alleen voor Samsung tablets voorzien van de laatste Android software (versie 6 of hoger). Voor Apple iPads geldt versie hoger dan 2.0. De lessen Android (Samsung) starten in de week van 14 oktober (dag en tijd in overleg met cursisten); de cursus Apple (iPad) begint dinsdag 15 oktober om 13.00 uur en Windows 10 eveneens in de week van 14 oktober (dag en tijd in overleg met cursisten). Workshop Mappen en Bestanden na de Windows cursus, Whatsapp in overleg. Voor alle lessen moet voldoende deelname zijn. Voor de cursus moet men zijn eigen laptop of tablet (Samsung of iPad) meenemen. De lessen vinden plaats in dorpshuis De Geist aan de Vinkenlaan 7 in Sint Pancras. Woensdag 25 september is er een informatieavond in bovenstaand dorpshuis van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via 06-16912191 of thterwisscha@gmail.com.

Meer weten? Kijk op www.sintpancras.seniorweb.nl/cursussen of dorpshuisdegeist.nl/computercursussen-in-dorpshuis-de-geist/