Heerlijk kopje Fairtrade-koffie.
Heerlijk kopje Fairtrade-koffie. (Foto: Pexels.com)

Geniet van de herfst met FAIR-NU

NOORD-SCHARWOUDE - Het is al goed te merken, de herfst is in aantocht. Tijd om buiten te genieten van de verkleurende bladeren en de heerlijke geur in het bos. FAIR-NU heeft daarvoor alle mogelijkheden in huis! In de winkel zijn mooie, moderne sjaals en leuke tassen te vinden voor elke gelegenheid.

Tijdens de herfst is het in huis heerlijk genieten. Warm, knus en huiselijk. Smul bijvoorbeeld van een echt lekkere kop Fairtrade-koffie (zie ook de aanbieding voor september) of verrukkelijke Fairtrade-thee. Daar hoort natuurlijk ook een lekker dikke plak zelfgebakken kruidkoek bij van Molen de Gouden Engel.

Betaalbaar boek

Lees ondertussen op de bank een prachtig actueel tweedehands boek uit de nieuwe boekenhoek van FAIR-NU; deze kost slechts € 1,-. Maak het nóg wat gezelliger met de bijzondere kaarsen uit Afrika of een theelicht van gerecyclede theezakken uit India. Een leuke trendy aanwinst voor het interieur! De winkel van FAIR-NU in Noord-Scharwoude heeft het allemaal, dus aarzel niet en begin de herfst nog deze maand bij FAIR-NU.

FAIR-NU is te vinden aan de Dorpsstraat 589 in Noord-Scharwoude. Kijk ook eens op www.fair-nu.nl.