Bijna weer Beddenrace

Vervolg van voorpagina

Zij worden onder anderen uitgedaagd door oud-winnaars Dennis ten Bruggencate en Evert Veldman welke na enkele jaren hun rentree maken. Bij Gemengd verdedigen Rob van der Leek en Imke Glas de titel, maar krijgen sterke concurrentie van onder anderen oud-winnaars bij Dames en Heren; Merlijn de Graaf en Rik Molenaar. Bij de Dames zullen er nieuwe winnaressen op het schavot komen te staan. Spanning gegarandeerd.

Zuurkoolfestijn

Vorig jaar werd voor het eerst het Zuurkoolfestijn georganiseerd. Voor de race kan men om 18:00 uur onder het genot van live muziek, genieten van één van de eerste vaatjes zomerzuurkool. De eerste verse zomerzuurkool kenmerkt zich door zijn zachte smaak. Reserveren kan nu al via De Burg (0226 – 321 321). Een portie zuurkool met of zonder worst kost slechts € 6,50.

Wijzigingen programma

Het programma is ten opzichte van vorig jaar aangepast waardoor de Rabobank Kids Races, Het Zuurkoolfestijn en Beddenrace beter op elkaar aansluiten. De Steprace begint een uurtje later om 16:30 uur en de 3-Of-4-Bandenrace om 17:10 uur. Het Zuurkoolfestijn start om 18:00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.SportEventsLangedijk.nl.