SARI ruimt op

NOORD-SCHARWOUDE - Nog even en het is voor de meeste mensen vakantie. Even lekker niks, of misschien juist even heel veel, allemaal dingen waar je normaal gesproken niet aan toekomt. Bij SARI Fair Fashion is dat niet anders. Maar voordat het team van SARI met vakantie kan moet er nog heel wat gebeuren: de Grote Zomer-Opruiming!

En dat gaat deze keer rigoureus, met vanaf dinsdag 2 juli kortingen tot wel zeventig procent. De winkel gaat helemaal op z'n kop want alles krijgt een sticker. Kom en laat je verrassen, er is vast iets voor jou bij om lekker in te flaneren langs de boulevard - in een ver oord of juist dicht bij huis. Of wie weet, languit in je hangmatje in je eigen achtertuin. Luchtige jurken en bloezen, shirts met of zonder print, alles duurzaam gemaakt natuurlijk. Zit goed, staat goed, doet goed. Last van keuzestress? Helemaal niet nodig. Want met deze hoge kortingen neem je ze gewoon alle twee. Of alle drie!

SARI is hét adres voor Fair Fashion, duurzame kleding en accessoires die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. SARI Fair Fashion Langedijk is te vinden aan de Dorpsstraat 547 in Noord-Scharwoude. Telefoon 0226-320242.