Gertjan Kerssens toont trots zijn bekroonde producten.
Gertjan Kerssens toont trots zijn bekroonde producten. (Foto: Aangeleverd)

Piet Kerssens beste Echte Bakker

REGIO - Piet Kerssens, de Echte Bakker in Heiloo, is bekroond tot de Beste Echte Bakker van Noord-Holland. De titel wordt toegekend aan de Echte Bakker van de regio, die het beste scoort in de combinatie van de winkelbeoordeling en de productkwaliteit.

Productkwaliteit staat hoog in het vaandel bij het Echte Bakkersgilde. Alle aangesloten bakkers hebben een eigen bakkerij waar ze hun producten zelf maken. Door het jaar worden, door onafhankelijke keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum, zeventien producten onaangekondigd uit de winkels van de Echte Bakkers gehaald en gekeurd. De punten tellen mee in de beoordeling, evenals de scores van de vier productcompetities. Met een gemiddelde van 7,4 laat Echte Bakker Piet Kerssens zien dat hij garant staat voor een constant hoog niveau van productkwaliteit.

Bij de beoordeling is scherp gelet op de uitstraling en aantrekkingskracht van het pand en de effectiviteit van reclame en communicatiemiddelen. De acht Echte Bakkers in Noord-Holland kregen hiervoor een gemiddelde van 9,3! Gertjan Kerssens: "We zijn heel blij met deze prijs! Het hele jaar door zijn we alert op de productkwaliteit. Meestal maken details het verschil en daar moet je scherp op blijven. Naast onze kwalitatief goede producten, zorgen we ook voor een prettige sfeer, adviseren indien nodig over ingrediƫnten en allergenen en geven tips."

In de winkels van Echte Bakker Piet Kerssens in Krommenie, Assendelft, Heiloo, Limmen, Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef, Broek op Langedijk en Heerhugowaard wordt het feestje gevierd met de klanten en is voor iedereen iets lekkers te proeven.