Jeu-de-boules.
Jeu-de-boules. (Foto: AdobeStock)

Feestelijke Familiedag bij Ça Roule

HEERHUGOWAARD - Jeu-de-boulesvereniging Ça Roule houdt zondagmiddag 29 september een feestelijke familiedag op het complex op sportpark De Vork in Heerhugowaard. De dag staat in het teken van de recent uitgevoerde duurzame aanpassingen van de accommodatie.

"Wij zijn trots op deze mijlpalen voor onze club en willen dat graag delen met anderen", aldus Rob Staa namens Ça Roule.

Opening vernieuwde hal

De vernieuwde hal wordt feestelijk geopend door Annette Valent, wethouder Sportbeleid en Recreatie van de gemeente Heerhugowaard. Vertegenwoordigers van de Nederlandse Jeu-de-boulesbond (NJBB) en clubs uit de regio zijn uitgenodigd om dit heuglijke feit mee te maken.

"Een aantal van de genodigden doet een woordje, waarna de nieuwe wandschildering onthuld wordt en er tijd is voor een attractief spelprogramma petanque", aldus Rob Staa. "Voor alle leden, genodigden en introducés hebben we een herinnering aan deze feestelijke dag klaarliggen. Het programma start om 13.00 uur.

Wie zich nog niet heeft aangemeld kan dat doen via het formulier op de wedstrijdtafel. Uiteraard hopen wij dat veel van onze leden aanwezig zijn; introducés zijn welkom."