Zaalvoetbal: Autobedrijf John Visser uitstekend uit startblokken

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup is er na twee speelronden slechts één ploeg die nog geen punten heeft gemorst, Autobedrijf John Visser.

Dankzij een 7-3 zege op Kieskeurig nam de ploeg de koppositie over van Schildersbedrijf Mol dat met 3-4 onderuit ging tegen Used Products. VHC Jongens B.V en NVDB hebben na een puntendeling (2-2) in het onderlinge duel plek twee en drie in handen. De Heertjes/Albinotrouwringen 1 stelde in de slotfase de eerste drie punten van het seizoen veilig met een 3-2 overwinning op Fietsvoordeelshop.nl. Chelsea boekte eveneens de eerste overwinning van het seizoen, door Reyez! met 3-2 te verslaan. SMP/De Verse Kippen en Café Muizenvreugd moesten na een aantrekkelijk duel genoegen nemen met een punt: 3-3/

Nieuwe koploper

Met een eenvoudige 8-1 overwinning op CDV Holding heeft Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. de koppositie in de Rodi Media-Cup overgenomen van AKD Adviesgroep, dat zelf niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 3. Banosol maakte tegen ERP360/Vobit een achterstand ongedaan en won met 4-2.

Harm & Es Woningstoffering sleepte dankzij Stefan Mulder tegen 4FUN de overwinning (4-3) uit het vuur. TOP deed goede zaken tegen Dicks Vage Kennissen: 3-2.