Afbeelding
(Foto: Norbert Reijngoud)

Verwijder vetcellen met cryolipolyse

HEERHUGOWAARD - Cryolipolyse is een behandeling die ervoor zorgt dat vetcellen worden verwijderd en door het lichaam zelf worden opgeruimd. Waar geen vetcellen zitten kan namelijk ook geen vet meer worden opgeslagen. De behandeling kan gedaan worden bij schoonheidssalon Rolinka in Heerhugowaard.

Rolinka: "Met lijnen verbrandt je vet maar blijven die cellen wel zitten. Cryolioplyse zorgt ervoor dat de vetcellen verwijderd worden juist op plaatsen waar het bij veel mensen steeds maar blijft zitten, zoals buik, heupen of bovenbenen. Deze behandeling is alleen mogelijk voor mensen met een BMI onder de 30. Is jouw BMI hoger, dan adviseer ik om eerst wat aan de voeding en beweging te gaan doen, waardoor je een gezonder gewicht krijgt." De cryolipolyse werkt als volgt: er wordt een applicator op het te behandelen gebied gezet en die zuigt de huid vacuüm. Het apparaat gaat tot -9 graden en op de huid tot ongeveer 2 graden. Rolinka: "Er kunnen vier plaatsingen tegelijkertijd gedaan worden oftewel twee zones, bijvoorbeeld buik en binnenkant benen. Na de behandeling kun je gelijk alles weer doen. Om de twaalf weken kom je dan terug, in totaal drie keer. Daarna is één 'onderhoudsbeurt' per jaar aan te raden. Onze Body Wizard Duo uit 2019 is het nieuwste apparaat op de markt. Het is heel aantrekkelijk om eens een plaatsing te proberen. De eerste plaatsing kost 98,-.

De salon van Rolinka is tevens hét adres voor permanente make-up en andere behandelingen. Tien procent van de opbrengst van de permanente make-up wordt geschonken aan de Strakke Ketting, een groep fietsers uit Heerhugowaard die in juni meedoen aan de Alpe d'HuZes.

Kijk ook eens op www.schoonheidssalonrolinka.nl. De salon is te vinden aan de Stationsweg 50 in Heerhugowaard. Telefoon 072-88888888.