Vriendinnen Sarah en Jos runnen samen Afslankstudio Heerhugowaard.
Vriendinnen Sarah en Jos runnen samen Afslankstudio Heerhugowaard. (Foto: Vincent de Vries)

Afslankstudio bestaat 12,5 jaar

HEERHUGOWAARD – Afslanken kan op vele manieren, maar of we daar nou altijd zo blij van worden... Tóch hoeft het geen straf te zijn, want bij Afslankstudio Heerhugowaard gaat het naast het behalen van 'vette' resultaten, bovenal om sfeer en gezelligheid. En dat heeft weer alles te maken met Sarah en Jos; twee onafscheidelijke vriendinnen die op een goede dag besloten samen een afslankstudio te gaan runnen en er inmiddels 12,5 succesvolle jaren op hebben zitten.

'Resultaat en gezelligheid gaan hand in hand'

"We begonnen een afslankstudio aan huis, maar binnen niet al te lange tijd groeiden we uit ons jasje en kregen de buren last van ons", lachen Sarah en Jos bij de herinnering. "Het was er altijd supergezellig en dat is het nog steeds! We vinden het namelijk heel belangrijk dat klanten zich bij ons thuis voelen." Na vijf jaar besloten de vrouwen hun bakens te verzetten en openden zij hun professionele studio aan de WM Dudokweg 10, waar Afslankstudio Heerhugowaard te boek staat als erkende Vacustep en TFM warmtecabinestudio. Ook biedt zij een aantal speciale behandelmethodes waaronder Slimline, Ozontherapieen Andullatietherapie. Ter ondersteuning bevat het programma verschillende afslankkuren, zoals Powerslim, Herbalife en K-slim. Maar Afslankstudio Heerhugowaard biedt nóg meer. Trainen onder persoonlijke begeleiding, resultaatgericht en in een half uur. Trainingen werken energie en uithoudingsvermogen verhogend en met zuurstof wordt een hoger rendement bereikt en cellulitis verminderd, voor strakkere contouren. De contourmetingen zijn gratis, net als het intakegesprek voor afslanken op maat en een voedingsadvies. Tijdens het gratis intakegesprek kunnen Sarah en Jos de cliënt alles vertellen over de revolutionaire behandelmethodes waarmee ze al vele vrouwen én mannen gelukkig hebben gemaakt.

Abonnementen

In de loop der jaren hebben de ondernemende vrouwen een groot klantenbestand weten op te bouwen en zien zij nog steeds veel klanten van het eerste uur terug. "Na een afslankperiode is het zaak je lichaam goed te onderhouden, zodat de resultaten blijvend zijn. Hoe heerlijk is dat? Daarom bieden wij onze vaste klanten een abonnementsvorm aan op maat. Dat bevordert niet alleen de continuïteit, maar is ook nog eens aantrekkelijker in prijs', melden Sarah en Jos die hun succes mede te danken hebben aan hun uitstekende samenwerking."

Kijk voor meer informatie over de producten en het volgen van een proefles op www.afslankstudiohhw.nl. Afslankstudio Heerhugowaard WM Dudokweg 10c in Heerhugowaard. Telefoon 072-5317600 of 06-53104640.