Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Zomer start in Buitenmeere

OBDAM - Centraal in het dorp Obdam ligt naast het station een heerlijk buitenzwembad waar het de komende zomer met mooi weer heerlijk verblijven is. Het complex bestaat uit een vijfentwintig meter lang recreatiebad, een groot ondiep bad voor jonge kinderen en een apart speelbad voor de allerkleinsten.

Het zwembad heeft twee grote zonneweides; een voor de gezinnen en een voor de wat oudere jeugd. Bezoekers kunnen gebruikmaken van een spectaculaire familieglijbaan en een heerlijk terras waar de medewerkers hen kunnen voorzien van een snack, een kopje koffie of een ijsje voor de kinderen.

Rustig en dorps

Het zwembad ligt heerlijk verscholen tussen het groen en heeft een rustige dorpse uitstraling. De watertemperatuur is altijd minimaal 23 graden en als de zon goed zijn best doet loopt dat vaak op naar 25 graden of meer. De medewerkers zijn vriendelijk, gediplomeerd en zorgen voor een veilige zwemomgeving. De tarieven zijn net zo vriendelijk als de medewerkers.

Abonnementen en zwemlessen

Op www.koggenland,nl/buitenmeere kan online een seizoenabonnement worden aangevraagd. Ook kunnen kinderen worden ingeschreven voor de zwemlessen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een los kaartje te kopen.

Zwembad Buitenmeere is te vinden aan de Stationsweg 2 in Obdam. Telefoon 0226-451444. Buitenmeere is ook te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.