In de kerstvakantie speelt het Zoldertheater de voorstelling Tijger in huis.
In de kerstvakantie speelt het Zoldertheater de voorstelling Tijger in huis. (Foto: aangeleverd)

Tijger in huis met kerst

SINT PANCRAS - In de kerstvakantie speelt het Zoldertheater de voorstelling Tijger in huis met kerst voor kinderen van 3 tot 7 jaar met hun (groot) ouders in het eigen theater.

Het verhaal gaat over Jan en Riet, zij verzorgen zieke en gewonde dieren in de dierenopvang: een ooievaar, een kikker, een muis, een vos en een schildpad. Maar Riet houdt ook van tijgers. Op haar verjaardag heeft Jan een bijzonder cadeau voor haar. Een vrolijk en warm avontuur met toneel, poppenspel en muziek in een aantrekkelijk decor. Geïnspireerd op he thema van het bekroonde prentenboek Ssst … de tijger slaapt. Speeldagen: 26 en 29 december en op 2 en 5 januari. Aanvang: 15.00 uur.
Op donderdagavond 2 januari wordt een sfeervolle pyjamavoorstelling gespeeld van Tijger in huis met kerst. Kinderen die dat willen mogen in hun pyjama en met knuffel in het donker naar de voorstelling. In de tuin bij het theater branden vuur en lichtjes. Aanvang: 19.00 uur. Kosten: € 7 per persoon. Meer informatie vind je op : www. zoldertheater.nl . Reserveren is nodig: zoldertheater@live.nl of tel. 072-5641838 Adres theater: Benedenweg 226 in Sint Pancras.