Met veel vertrouwen gaan Yvonne, Renée en Lida dan ook het jubileumjaar in!
Met veel vertrouwen gaan Yvonne, Renée en Lida dan ook het jubileumjaar in! (Foto: aangeleverd)

Kerst bij Yvon's bodyfashion

LANGEDIJK - Het is weer kerst. Een tijd van gezelligheid, feest en bezinning. En zo aan het eind van het jaar blikken we terug en maken we weer plannen voor het nieuwe jaar.

Yvon viert in 2010 haar jubileum

Zo geldt dit ook voor Yvonne van Yvon's bodyfashion. Dit jaar is het alweer 24 jaar geleden dat Yvonne gestart is met haar winkel, wat betekent dat volgend jaar het 25-jarig jubileum gevierd gaat worden. Er is veel veranderd in de jaren. Zoals de opkomst van internet en daardoor het veranderend koopgedrag van de mensen. Dit maakt het voor de winkeliers niet makkelijker. Maar gelukkig zijn er in Langedijk en omstreken nog veel mensen die het kleinschalige en persoonlijke concept van Yvon's bodyfashion waarderen. In deze tijd moet je je als winkel wel onderscheiden om te kunnen overleven. En gelukkig vraagt het aanschaffen van goedpassende lingerie een persoonlijke en vakkundige benadering. Geen vrouw is hetzelfde en ook het aanbod van lingerie verschilt van merk tot merk. Daarom is goed en eerlijk advies in deze branche zo belangrijk. Dit is ook de kracht van de winkel. Elke keer als een klant tevreden de deur uitgaat geeft dat Yvonne en haar medewerksters veel voldoening. Ook reacties van klanten dat ze bewust in het dorp hun aankopen willen doen zodat het winkelbestand blijft bestaan geeft Yvonne motivatie om enthousiast door te blijven gaan.

Met veel vertrouwen gaan Yvonne, Renée en Lida dan ook het jubileumjaar in en wensen iedereen hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2020.

Voor informatie over de openingstijden en de acties in de winkel deze laatste weken van het jaar zie yvonsbodyfashion.nl.