V.l.n.r. Marcel Sijmons, Sander Tesselaar en Rob Kuiper.
V.l.n.r. Marcel Sijmons, Sander Tesselaar en Rob Kuiper. (Foto: Richard Rood)

Heropening showroom Eiland De Wild Keukens Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD/ALKMAAR - Bij Eiland De Wild Keukens gaan creativiteit, functionaliteit, een eerlijke prijs en het allerbeste advies hand in hand. Het keukenbedrijf dat beschikt over een filiaal in Alkmaar en één in Heerhugowaard zag zich genoodzaakt laatstgenoemde vestiging onlangs grondig te verbouwen. "Ruim vijf jaar geleden openden we ons tweede filiaal in Heerhugowaard. En met succes, want we zijn daar de laatste tijd behoorlijk uit ons jasje gegroeid", meldt Marcel Sijmons, die samen met Sander Tesselaar en Rob Kuiper de directie vormt van Eiland De Wild Keukens.

'Wij gaan voor een eerlijke prijs en het allerbeste advies'

De vestiging van Eiland de Wild in Heerhugowaard beschikt over twee verdiepingen waarbij vooral de benedenverdieping is aangepakt. "Je kunt het zo gek niet bedenken, of echt alles is aangepakt. Van de vloer en de wanden tot de inrichting aan toe. Dankzij deze verbouwing is de benedenverdieping omgetoverd tot een complete Next 125 Store. Wérkelijk het neusje van de zalm op keukengebied is aanwezig. Deze keukens zijn vervaardigd van de allernieuwste materialen en zijn niet alleen praktisch, maar worden stuk voor stuk als prachtig meubel gepresenteerd", vult Sander Tesselaar aan.

Plezierige ervaring

Deze ontwikkeling past uitermate goed bij de visie van Eiland De Wild Keukens: hét bedrijf in de regio waar de mooiste keukens tegen de scherpste prijzen verkrijgbaar zijn. Rob Kuiper: "Op jaarbasis verkopen we in beide filialen zo'n 800 à 900 keukens. Niet voor niets staan we bekend om de plezierige manier van benadering, de eerlijke prijs en de allerbeste adviezen. We denken mee met de klant over de hele ruimte. Dus we kijken niet alleen naar de materialen, maar ook naar de samenstelling en de functie van de keuken. We gaan echt in gesprek om een passende keuken voor het hele gezin te kunnen leveren. Het kopen van een keuken is bij ons beslist een plezierige ervaring. Ook voor ons, want wat is er mooier dan je klanten supergelukkig te kunnen maken?"

Neem gerust eens een kijkje in een van de twee filialen of zie voor meer informatie www.eilanddewildkeukens.nl