Afbeelding

Kom in beweging bij Zwefilo

LANGEDIJK - Triatlonvereniging Zwefilo te Langedijk begint in september weer met het nieuwe trainingsseizoen en heeft nog ruimte voor nieuwe leden. ZWEFILO staat voor ZWemmen, Fietsen en LOpen en bestaat alweer meer dan 30 jaar.

Variatie is het grote voordeel van de triatlonsport. Doordat drie populaire sporten gecombineerd worden is overbelasting door eenzijdige bewegingen vrijwel uitgesloten. Bovendien vullen de sporten elkaar aan, zodat blessures voorkomen kunnen worden. Zwefilo heeft ervaren gediplomeerde trainers, die sporters van elk niveau op deskundige wijze kunnen begeleiden. Zwefilo is er voor iedereen. Samen bewegen is gezellig en zorgt voor nieuwe contacten. Lid worden van Zwefilo is niet alleen heel gezond maar zorgt ook voor veel voldoening. Zwefilo is er voor jong ( vanaf 12 jaar) en oud en voor sporters van elk niveau. Voor de beginner is er zeker net zoveel aandacht als voor de topper.

Plezier en gezelligheid

Tijdens het seizoen worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een trainingsweekend, zwemmarathon en natuurlijk de eigen triathlon van Langedijk elk jaar in de derde week van juni. Daarnaast organiseer Zwefilo een clubcompetitie die bestaat uit allerlei verschillende wedstrijdjes over korte afstanden.

Doe een maand gratis mee

Interesse? doe dan geheel vrijblijvend gratis een maand aan alle trainingen mee. Het is ook mogelijk om een van de onderdelen van de triatlon afzonderlijk te beoefenen. Zie www.zwefilo.nl waarop alle trainingen zijn vermeld en meer informatie te vinden is.

Voor vragen en/of opgave: Henk van de Grootevheen 06-53705381 wedstrijden@zwefilo.nl of ledenadministratie@zwefilo.nl.

Afbeelding