De All Stars van DTS in training voor hun ontmoeting met Lucky Ajax.
De All Stars van DTS in training voor hun ontmoeting met Lucky Ajax. (Foto: aangeleverd)

DTS All Stars klaar voor Lucky Ajax

OUDKARSPEL - Op 7 september komt Lucky Ajax op bezoek bij DTS. Voor deze gelegenheid gaat DTS een All Stars team op de been brengen met vele bekende DTS namen.

Lucky Ajax bestaat uit oud-Ajax spelers, die minimaal 100 wedstrijden voor Ajax hebben gespeeld. Onder leiding van Sjaak Swart, Mr Ajax zelf, wordt er een elftal met bekendheden opgesteld. Zo trekken grote namen als Sjaak Swart, Simon Tahamata, John Heitinga, John Bosman, Richard Witschge, Rob Witschge, en Aron Winter nog regelmatig het zo geliefde Ajax shirt aan. Op een later moment deze week wordt de definitieve selectie van Lucky Ajax bekend gemaakt.

De selectie van de DTS All Stars bestaat op de moment uit de volgende namen: Maarten Beneker, Wesley Dekker, René Duijs, Ruud Duijs, Johan Engel, Piet de Geus, Artur Glas jr, Rick van Hout, Erik Kaan, Hilco Kooijstra, Rick Kuilboer, Niels Mammen, Bart Noordhoek, Guus Ooievaar, Joris Rhebergen, Ron de Rooij, Arjan van Scheijen, Rick Tauber, Bas Vader, Jan de Vries, Maarten de Waard, John Wijman, David de Wit. Uiteraard ondersteund door een ruime technische staf onder leiding van Jan Kramer.

De Vedettes

Binnen de gelederen van DTS All Stars en Lucky Ajax loopt een aantal roemrijke vedettes rond. Toch zijn er namen die er met kop en schouders boven uit steken. Aan de kant van DTS is dat natuurlijk Maarten Beneker. Maarten is met 81 jaar nog steeds een actieve recreatieve voetballer. Zo scoorde hij tijdens de Zuurkool Cup (veteranen) uit een goed genomen penalty.

Bij Ajax is dat natuurlijk niemand minder dan Sjaak Swart. Hij speelde zijn hele leven bij Ajax. Daar speelde hij 603 wedstrijden en wist daar 228 doelpunten te scoren. Ook Sjaak is 81 jaar en kan zijn borst nat maken als hij 1 op 1 tegen Maarten het gevecht aan moet gaan.