Het OLDEES tennistoernooi in Warmenhuizen is van 4 tot 11 augustus.
Het OLDEES tennistoernooi in Warmenhuizen is van 4 tot 11 augustus. (Foto: aangeleverd),

Oldees

WARMENHUIZEN - Tennisvereniging Warmenhuizen organiseert van 4 tot 11 augustus het Oldees tennistoernooi. Tennisliefhebbers vanaf veertig jaar kunnen in dit dubbeltoernooi de strijd aangaan met hun leeftijdgenoten.

Voor het Oldees-toernooi kan tot en met zondag 28 juli juli ingeschreven worden op www.toernooi.nl. Men kan zich inschrijven voor de categorieën 40-plus en 55-plus, in de speelsterkten 4 tot en met 9. De kosten bedragen € 10,- per onderdeel. Het toernooi is voor dubbels en wordt in poules gespeeld.

Senior Plus

Voor tennissers vanaf vijftig jaar is er ook dit jaar het eendaagse Senior Plus Toernooi, donderdag 8 augustus. Uiteraard kunnen ook Oldees-deelnemers hieraan meedoen. Dit toernooi begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Een gezellige lunch is hierbij inbegrepen. Kosten inclusief koffie of thee en de lunch bedragen € 12,50, contant te betalen bij aanvang van het toernooi.

Inschrijven voor het Senior Plus Toernooi kan tot en met zondag 28 juli via eendagstoernooi@gmail.com. Bij aanmelding graag bondsnummer, naam, geboortedatum, sterkte en (eventueel) dieetvoorschrift vermelden.