BEKA: exclusief bij Nico van de Nes in Langedijk.
BEKA: exclusief bij Nico van de Nes in Langedijk. (Foto: aangeleverd)

BEKA; jouw beste plek ter wereld

Tekst: Kim van de Nes.

BROEK OP LANGEDIJK - BEKA is een Belgische fabrikant die sinds 1935 boxsprings en matrassen maakt en perfect zijn afgestemd op jouw unieke comfortwensen. De slogan is niet voor niets: Jouw beste plek ter wereld!

BEKA maakt gebruik van de innovatieve GELTEX-inside technologie. GELTEX is een fusie van gel en luchtdoorlatend schuim. Hiermee combineert BEKA de drukverlagende eigenschappen van de gel met de ventilerende kwaliteiten van het schuim. Zo zorgen de matrassen voor een perfecte aansluiting om je lichaam én een uitstekende ventilatie. Omdat iedereen anders is, bestaat de matrassencollectie uit een mooie opbouw van verschillende typen matrassen. Zo is er altijd een matras dat perfect past bij jouw postuur, slaaphouding en comfortwensen! Tijdens onze Summersale tot en met 31 augustus 15% bedtextiel cadeau bij aankoop van je nieuwe BEKA boxspring of matras! Deze aanbieding is ter waarde van het aankoopbedrag en mag je helemaal zelf invullen!

Wat ga jij doen? Kies je voor een mooie aankleding van jouw nieuwe bed met overtrekken en sierkussens? Een lekker dekbed alvast voor de herfst? Of goede hoofdkussens om het comfort helemaal af te maken? It's up to you! BEKA is exclusief verkrijgbaar in onze winkel in Langedijk, waar Nico of Bert je graag helpt bij het uitzoeken van jouw beste plek ter wereld!

Slaapkenner Nico van de Nes, Broekerwerf 11 (ingang Middelmoot), 1721 PC Broek op Langedijk, tel. 0226-792092.