Enthousiaste vrijwilligers van Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk organiseren de Midzomermaaltijd.
Enthousiaste vrijwilligers van Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk organiseren de Midzomermaaltijd. (Foto: aangeleverd)

Maaltijd voor mensen met een krappe beurs

LANGEDIJK - Voor de vierde maal op rij vindt de Midzomermaaltijd voor mensen met een krappe beurs plaats. Het wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk.

Op 12 juni zijn de gasten welkom in de Trefpuntkerk in Broek op Langedijk. "Een fantastische locatie", volgens Alma Danenberg, één van de vrijwilligsters die meehelpt. "De Midzomermaaltijd is niet alleen bedoeld voor mensen met een krap budget. Ook wie zich een beetje alleen voelt, kan gezellig komen eten!" De vrijwilligsters koken alles zelf. Het menu bestaat onder andere uit hartige taarten, soepen, diverse soorten salades, lekkere broodjes en speciale gerechten voor de kinderen. Aanvang is 16.30 uur. De buffetten en drankjes zijn geheel kosteloos. Aanmelden via De Voedselbank, tel. 072-5401592 en via de meeste kerken/moskeeën in Heerhugowaard en Langedijk. Of via: midzomermaaltijd@gmail.com Meer weten? Ruud Herder, tel. 06-20841262. Opgeven kan tot en met 5 juni en er is een maximum van 50 deelnemers.