Onder andere in zwembad de Bever werd een sportieve strijd gestreden.
Onder andere in zwembad de Bever werd een sportieve strijd gestreden. (Foto: Vincentdevriesfoto.nl)

Nh1816 Sportweek Langedijk zit er weer op

LANGEDIJK – Een enerverende week vol sport en plezier zit er weer op. De Nh1816 Sportweek Langedijk werd dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd.

Prachtig weer en 39 sportieve en gezellige teams

Bijna 500 sporters zijn de afgelopen week in, op en rond de sportterreinen, in teamverband aan het sporten geweest. Menig deelnemer noemde deze editie de beste tot nu toe, een mooi compliment voor de organisatie!

Sportcentrum Langedijk, Sport Servicepunt Langedijk en Volleybalvereniging Relay, Zwembad de Bever, Tc Langedijk, BMX vereniging de Kleydrivers, Turn Totaal Langedijk, IJsclub Volharding, Reddingsbrigade en de Brandweer, de EHBO verenigingen van Langedijk en vele vrijwilligers zijn er in in geslaagd een fantastische week neer te zetten.

Met prachtig weer, een mooi en afwisselend programma en 39 sportieve en gezellige teams kijkt de organisatie terug op een geslaagde week.

Winnaars

De winnaars van dit jaar werden in het zonnetje gezet op het podium en mogen een jaar lang de wisselbeker mee naar huis. Met een prachtig kampioens T-shirt van de sponsor Nh1816 Verzekeringen waren ze duidelijk herkenbaar na afloop. Bij de Kids waren dat dit jaar 'Dreamteam, bij de Jeugd was het 'Voor Zilver' die er met het goud vandoor ging en bij de Volwassenen het niet makkelijk uit te spreken team 'Dûr Rüßzenm Lømpkhn 2.0'.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Vanwege het in het water vallen van de laatste loopdag bij de Nh1816 Wandel4daagse Langedijk werd bij de finaledag van de Nh1816 Sportweek Langedijk gebruik van het moment gemaakt om de cheque te overhandigen. Vanuit het Jeugdfonds Sport en Cultuur was er een bestuurslid aanwezig. Met een mooi totaalbedrag van € 1557,45 waarvan € 1000,- gedoneerd werd door de hoofdsponsor Nh1816 kunnen er weer een aantal kinderen uit Langedijk gebruik maken van het Fonds.

De winnaars van het team 'Dûr Rüßzenm Lømpkhn 2.0.
Afbeelding
Afbeelding
Bijna 500 sporters zijn de afgelopen week in teamverband aan het sporten geweest.