De Geus, trotse Platinum Partner van Stichting Team Langedijk

LANGEDIJK - De Geus Sport & Events is al ruim dertig jaar een begrip op het gebied van fitness, sport en evenementen in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk.

Of u nu uw conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of spiermassa opbouwen; met professionele instructeurs en apparatuur, jarenlange ervaring en persoonlijke benadering helpt De Geus u om uw doel te bereiken.

Naast inspanning wordt ook ontspanning geboden in het wellness resort, het restaurant of de bowlinghal. Sinds begin dit jaar steunt De Geus als Platinum Partner Stichting Team Langedijk.

Sam de Geus licht toe: "De Stichting verbindt, net als wij, mensen door middel van beweging. Daar hebben we een duidelijk en mooi raakvlak. Bovendien vind ik het geweldig om te zien met hoeveel enthousiasme talloze mensen zich vrijwillig inzetten vanuit een missie waar ik vierkant achtersta: Samen tegen kanker! Dat maakt de Stichting voor ons het ideale platform in Langedijk en omgeving waarmee wij ons graag profileren."

Naast De Geus weet Team Langedijk zich ook gesteund door haar Gouden Partners De Burg Gastvrij, Fysio-Langedijk en Hotel-Restaurant De Buizerd. "Daar zijn we bijzonder content mee", zegt voorzitter Frank Bijvoet, "want sterke partners maken een sterke Stichting!"

Wilt u ook partner van Team Langedijk worden? Neem dan contact op met Rémy de Jong: 06-22440844