Gezelligheid voor jong en oud tijdens de wandelvierdaagse Obdam.
Gezelligheid voor jong en oud tijdens de wandelvierdaagse Obdam. (Foto: Aangeleverd)

Tiende Avondvierdaagse in Obdam

OBDAM - Jong en oud wandelt van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni dwars door Obdam. De organisatie is in handen van Victor Gymsport Vereniging. Dagelijks kan er vijf of tien kilometer gelopen worden. Het start- en eindpunt is bij Dorpshuis de Brink in het centrum van Obdam.

Het evenement beleeft dit jaar een jubileum: de vierdaagse wordt voor de tiende keer gehouden en de organiserende vereniging heeft dit jaar haar zestigste verjaardag gevierd. Jaarlijks wandelen tussen de 600 en 700 deelnemers mee. De kosten om vier dagen mee te wandelen bedragen € 3,- per persoon. Dinsdag 4 juni worden vanaf 18.00 uur stempelkaarten uitgedeeld.

Inschrijven

Nog niet vooraf ingeschreven, maar wil je wel meelopen? Schrijf je dan ter plekke in! Dit kan nog op dinsdag 4 juni voorafgaand aan de eerste wandeltocht, of op één van de andere wandeldagen in dorpshuis De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

Warming-up

Iedere dag wordt vanaf 18.20 uur een warming-up gegeven, waarna het startschot gegeven wordt door een bekende Koggenlander! Starten kan tussen 18.30 uur en 18.45 uur. Er zijn mooie routes uitgezet met onderweg stempel- en uitdeelposten, waar limonade en lekkers wordt uitgedeeld, veelal gesponsord door de Obdammer middenstand. Na afloop zijn er activiteiten voor jong en oud, die plaatsvinden rondom De Brink en op het kerkplein. Vrijdag is er na afloop een disco voor de jeugd in de grote zaal van De Brink. Zonder de tientallen betrokken vrijwilligers en sponsors zou het niet mogelijk zijn om zo'n groot evenement te organiseren. De organisatie is hen dan ook veel dank verschuldigd.


Meer info op www.victor-obdam.nl/aw4d-obdam