Niels Vriend: 'Wij streven altijd naar een maximale serviceverlening.'
Niels Vriend: 'Wij streven altijd naar een maximale serviceverlening.' (Foto: VINCENTDEVRIESFOTO.NL)

'Wij streven naar maximale service'

HEERHUGOWAARD – De familie Vriend is één van de trouwste sponsors van Tour de Waard. Al zo'n veertig jaar draagt de ondernemersfamilie het evenement een warm hart toe. De fietsenzaak ontwikkelde zich tot Fietsvoordeelshop.nl, met een uitgebreide webshop maar de band met Tour de Waard bleef. "Het is een prachtig evenement voor Heerhugowaard en voor ons als ondernemers een mooie gelegenheid om ons gezicht te laten zien", aldus Niels Vriend.

Fietsvoordeelshop.nl al ruim veertig jaar sponsor Tour de Waard

Samen met zijn broers Mark en Jack nam hij vorig jaar het roer over van hun vader Arie. Die had de fietshandel op zijn beurt in 1989 overgenomen van zijn vader, grondlegger Klaas Vriend die de onderneming in 1972 heeft opgezet. "Wij bieden uitsluitend fietsen van A-merken aan", vertelt Niels. "Denk aan Batavus, Sparta, Koga en Gazelle. Voor elke doelgroep hebben wij volop keuze. Het assortiment is de afgelopen jaren flink gegroeid, evenals het aantal winkels en klanten. Zeker sinds wij in 2011 de webwinkel hebben geopend. Daarom hebben we vier jaar geleden de winkel flink uitgebreid."

Vriendelijke prijzen

Een fiets koop je niet zomaar; die wil je uitgebreid bekijken en uitproberen. Daarom blijven volgens Niels de fysieke winkels ook nodig, naast de webwinkel. "Wij streven altijd naar een maximale serviceverlening.

'Een feest voor iedereen'

Dat betekent naast vriendelijke prijzen ook deskundig en persoonlijk advies van onze medewerkers, wat voor fiets of e-bike men ook zoekt. Reparaties kunnen we in onze eigen moderne werkplaats uitvoeren, dus ook voor het onderhoud aan uw rijwiel bent u bij ons aan het juiste adres. Want hoeveel er de afgelopen jaren ook veranderd is, ons doel is na al die jaren nog altijd om klanten zo goed mogelijk te adviseren in hun zoektocht naar een nieuwe fiets, zodat zij er jarenlang plezier van hebben."

Tour de Waard

Zien fietsen, doet fietsen. Dat is een van de redenen dat ze bij de familie Vriend uitkijken naar de vijftigste editie van Tour de Waard. "Hulde aan de organisatie dat ze al die jaren hebben weten stand te houden en er elk jaar opnieuw een onvergetelijk evenement van weten te maken. Tour de Waard is een feest voor heel Heerhugowaard."

Kijk ook eens op www.fietsvoordeelshop.nl.

Afbeelding