Promotie voor Used Products

HEERHUGOWAARD - Used Products Heerhugowaard heeft in de voorlaatste ronde in de 123.Borstels.nl-cup promotie naar de hoogste klasse veiliggesteld met een 4-2 overwinning op middenmoter Horizon Transport & Koeriersdiensten.

Met nog één wedstrijd te spelen is de voorsprong op nummer drie Jan Sprenkeling Square opgelopen tot zes punten. Die ploeg leed namelijk een kansloze 10-2 nederlaag tegen Jos Kamp Assurantien. Renses Automobielbedrijven had zich definitief veilig kunnen spelen, maar ging met 4-1 onderuit tegen Tips Thailand. Het al gedegradeerde Smaak Enzo ging met 1-6 onderuit tegen Zonneveld Elektro. Het door blessures en andere ongemakken geplaagde team van Damclub SNA deed het verdienstelijk tegen de ongenaakbare kampioen Autobedrijf John Visser, maar ging toch met 0-3 de boot in. Het autobedrijf heeft in de competitie maar liefst al 164 doelpunten gemaakt en heeft in de topscoorderslijst drie spelers in de top zeven staan!

Rodi Media-cup

In de Rodi Media-Cup heeft kampioen De Praktijk nog maar eens zijn klasse getoondmet een 11-1 zege op Gofilex. De strijd om plek twee blijft een nek-aan-nekrace tussen Dicks Vage Kennissen en Esdégé-Reigersdaal. Eerstgenoemde kende weinig problemen met Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn (9-1), terwijl Esdégé flink aan de bak moest tegen AKD Adviesgroep: 5-4. In de D2 Cup kende Banosol geen medelijden met hekkensluiter Mors Grondverzet: 13-1. Harm & Es Woningstoffering versloeg ERP360/Vobit: 3-0. CDV Holding Heerhugowaard won van De Heertjes/Albinotrouwringen 1 met 3-2.