Like, deel en win de videoclip van 'Ga mee (op avontuur) en maak kans op een geheel verzorgd weekend in Sauerland.
Like, deel en win de videoclip van 'Ga mee (op avontuur) en maak kans op een geheel verzorgd weekend in Sauerland. (Foto: Vincent de Vries)

Met barrel dwars door Europa

Vervolg van de voorpagina

Dankbaar publiek

"Ik probeer ervan te leven, al heb ik daarnaast ook nog een baan in de Thuiszorg. Belangrijker nog vind ik het dat ik blij ben met wat ik doe. Als ik wil kan ik elke dag zingen, maar ik doe het niet voor mezelf. Het gaat mij erom dat de mensen plezier hebben. Daarom treed ik ook graag op voor senioren – een dankbaarder publiek bestaat er niet. Maar een feestje bouwen in een café vind ik ook geweldig. Ik mag mijn handen dichtknijpen dat ik dit mag doen."

Sponsoren en winactie

Benieuwd geworden naar Kimberly's muziek? Haar singles zijn allemaal te vinden op YouTube. Wie haar graag wil sponsoren, zodat ze straks een zo groot mogelijk bedrag kan doneren aan Stichting Ambulance Wens, kan contact opnemen via haar website, www.kimberlyontour.nl. Voor al haar fans heeft Kimberly bovendien een leuke deelactie op Facebook.

Maak kan op een geheel verzorgd weekend in Sauerland

Wie de clip van 'Ga mee (op avontuur)' liked en deelt maakt kans op een geheel verzorgd weekend voor twee personen, half november in Hotel Zur Schmitte in Sauerland! De winnaar gaat dan letterlijk met haar mee op avontuur, want de sympathieke Heerhugowaardse feestzangeres treedt dat weekend ook nog eens op. Die kans laat je toch niet lopen?

Kijk voor meer informatie op www.megarun.nl, www.kimberlyontour.nl, www.ambulancewens.nl en Facebook.