De styliste van ATLJ vertelt over verschillende interieurstijlen.
De styliste van ATLJ vertelt over verschillende interieurstijlen. (Foto: Aangeleverd)

ATLJ Vormgeving geeft interieurworkshops

HEERHUGOWAARD/OBDAM - Moeite met de indeling van je interieur? Of met het kiezen van de juiste kleur en het beste licht? Geef je dan op voor de ATLJ interieur workshop en je woning wordt mooier en persoonlijker dan ooit!

Tijdens deze workshop vertelt de styliste van ATLJ je aan de hand van inspirerende voorbeelden alles over verschillende interieurstijlen, de laatste trends, de juiste indeling en het effect van kleur en licht. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van woontijdschriften, kleurkaarten, stoffen en behangstalen maak je je eigen moodboard. Dit geeft goed inzicht in wat je, qua sfeer en woonstijl, mooi vindt. Tevens werk je in jouw plattegrond aan de beste indeling van de ruimte. Het helpt bij het maken van lastige interieurkeuzes en voorkomt miskopen. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens het praktijkgedeelte komt de styliste bij je langs om je een kort persoonlijk advies te geven.

Wanneer en waar

Eerstvolgende data: 19 oktober, 23 november en 14 december van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie is Colors@Home Borst aan de Dorpsstraat 131 in Obdam. De kosten bedragen € 50,- per persoon inclusief consumpties, hand-out, materiaal en moodboard. Minimaal vijf en maximaal tien deelnemers.

Opgeven voor een workshop kan via studio@atlj.nl of 072-5727522. Meer informatie is te vinden op www.atlj.nl.