André Hazes Junior is de grote publiekstrekker van Heerhugowaard Live.
André Hazes Junior is de grote publiekstrekker van Heerhugowaard Live. (Foto: Archief)

André Hazes en Edwin Evers met band op Heerhugowaard Live!

HEERHUGOWAARD – Heerhugowaard muzikaal nóg meer op de kaart te zetten. Dat is het doel van de vijf ondernemers die samen de organisatie van Heerhugowaard Live vormen. Dat moet lukken met publiekstrekkers als André Hazes en Edwin Eversband. Binnen drie dagen waren al enkele honderden kaarten verkocht. Heerhugowaard Live is vrijdag 27 en zaterdag 28 september en begint beide avonden om 20.00 uur.

Het evenement wordt gehouden op het ijsbaanterrein aan de Jan Glijnisweg in 't Kruis. ''Daar komt een grote festivaltent waar we zeker drieduizend muziekliefhebbers kunnen herbergen'', aldus de organisatoren. ''We adviseren onze bezoekers het lopend of met de fiets te komen, maar er is ook voldoende ruimte om de auto te parkeren.''

André Hazes

André Hazes komt vrijdagavond 27 september met zijn band naar Heerhugowaard, als hoofdact op de eerste editie van Heerhugowaard Live. ''Hazes en zijn band treden anderhalf uur op en daarvoor komen nog veel meer artiesten optreden, zoals Peter Beense, John West, Robbert van der Steenhoven en Radio 10-dj René Verkerk. Enkele weken na Heerhugowaard Live geeft Hazes drie concerten in Ahoy.''

Edwin Evers

De razend populaire radio-dj Edwin Evers, die onlangs afscheid nam van Radio 538, komt zaterdag 28 september met zijn band naar Heerhugowaard Live. De band is gespecialiseerd in nummers uit de jaren zeventig en tachtig. De band bestaat uit elf muzikanten en zelfs een blazerssectie. Radio 10-dj Dennis Verheugd presenteert draait op deze avond aan elkaar. De line-up wordt nog aangevuld en de namen van de andere artiesten worden later bekendgemaakt.

Tickets

De voorverkoop is vrijdag 1 maart van start gegaan. Tickets zijn verkrijgbaar via www.heerhugowaardlive.nl. Er zijn twee soorten tickets. De Golden Circle Tickets heeft een eigen ingang naar het vak bij het podium. Verder is er voor deze groep een eigen bar en toegang naar gratis toilet. Er is een beperkt aantal Golden Cirkel-tickets beschikbaar. Verder zijn er de Regular Tickets. De prijzen voor de avond met André Hazes zijn Regular € 27,50 en Golden Circle Tickets € 45,-. Voor de tweede avond, met als hoofdact de Edwin Evers Band, kosten de Regular Tickets € 22,50 en Golden Circle € 37,50. Voor de jassen en tassen zijn er kluisjes.