Plezier staat voorop bij Dansschool Cuba te Llama.
Plezier staat voorop bij Dansschool Cuba te Llama. (Foto: Aangeleverd)

Gratis proeflessen Cuba te Llama

ALKMAAR/ BERGEN - De vakantie is voorbij, maar dat swingende zomergevoel is nog wat langer vast te houden. Bij dansschool Cuba te Llama is het altijd een zomers feestje. Kom gratis meedoen met een proefles Cubaanse Salsa. Dé gelegenheid om de authentieke Cubaanse salsa zelf te proberen.

De proeflessen Salsa voor beginners/Bachata zijn maandag 2 september van 19.00 tot 20.00 uur in Wijkcentrum Daalmeer in Alkmaar; dinsdag 3 september van 15.00 tot 16.00 uur Salsa Solo voor senioren in de Sociëteit in Alkmaar-Centrum; woensdag 4 september van 19.00 tot 20.00 uur in Wijkcentrum Daalmeer in Alkmaar en van 19.30 tot 20.30 uur in ontmoetingscentrum T&O in Bergen; donderdag 5 september van 19.30 tot 20.30 uur Bachata voor beginners en van 20.30 tot 21.30 uur Bachata semi, beide in in Wijkcentrum Daalmeer. Ervaren salsadansers die een proefles willen volgen in een (semi-) gevorderdengroep kunnen contact opnemen met het secretariaat.

Passie en plezier

Bij Dansschool Cuba te Llama leer je dansen op zijn Cubaans, met passie en plezier. Bij de Cubaanse manier draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba. De lessen bij Cuba te Llama zijn een waar genot voor iedereen vanwege de professionele leraar Alberto Sanchez Montejo. Hij beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in de geweldige roes van de Cubaanse cultuur, dans en muziek, waaraan je je wel móet en wíl overgeven, ongeacht leeftijd of afkomst. Alberto komt uit Santiago de Cuba; hij heeft een klassieke dansopleiding gevolgd op zijn geboorte-eiland. Sinds mei 2018 geeft hij dansles in deze regio.

Meer weten? Kijk op www.dansschoolcubatellama.nl of mail naar info@dansschoolcubatellama.nl.